پمپ کارواش تک فاز صنعتی | قیمت پمپ کارواش | خرید

پمپ کارواش یکی از محصولات بسیار مفید و پرکاربرد است که برای حذف آلودگی ها و شستشوی انواع سطوح مورد استفاده قرار می گیرد. این محصول هم در محیط خانگی برای شستن اتومبیل، خانه، پیاده روها و … مورد استفاده قرار می گیرد و هم در صنایع مختلف از آن استفاده می شود. پمپ کارواش ها انواع مختلفی دارند که در قدرت موتور و فشار، دارای تفاوت هایی با یکدیگر می باشند.

این پمپ ها از نوع پمپ های پیستونی هستند. طراحی آن ها به گونه ای است که با فشار بالا، آب را به بیرون پرتاب می کنند که این امر باعث افزایش توانایی آب برای حذف آلودگی ها می شود. همچنین، از این پمپ ها برای شستشوی انواع سطوح از جمله اتومبیل، مبلمان، فرش ها، پله ها و زیرساخت های صنعتی استفاده می شود.

با آشنایی با کاربرد و طرز کار پمپ کارواش، می توانید از این محصول به بهترین نحو استفاده کنید و نتایج بهتری را بدست آورید.

 

پمپ کارواش

 

پمپ کارواش چیست؟

پمپ های کارواش به سه دسته تقسیم می شوند: صنعتی، نیمه صنعتی و خانگی. پمپ کارواش صنعتی دارای سه فاز است در حالی که پمپ های خانگی تک فاز هستند. این دسته بندی بر اساس فشار بار الکتریکی و قدرت موتور آنها صورت می گیرد. استفاده از این پمپ ها در مصارف خانگی شامل شست و شوی راهروها، شیشه ها و اتومبیل ها می شود. در عین حال، پمپ کارواش صنعتی برای رسوب زدایی، چربی برداری و شستشوی دستگاه های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد. به دلیل قابلیت های زیادش، در صنایع گاز، نفت و لوله سازی نیز استفاده می شود.

عملکرد این پمپ ها به این صورت است که آب را با فشاری وارد می کنند و آن را با استفاده از نازل به سمت آلودگی ارسال می کنند. با فشار آب بالا و قدرت بیشتر، این پمپ ها می توانند آلودگی ها را به خوبی پاک کنند، که قدرت آنها بیشتر از شلنگ های باغبانی است.

 

کاربرد پمپ های کارواش صنعتی

در پمپ های کارواشی، الکتروموتور به پمپ کارواش متصل شده و باعث چرخش و در نتیجه پیستون ها داخل سیلندر حرکت می کنند و منجر به پمپاژ مایع با فشار زیاد می شود. این فشار بالا باعث خروج آب از دهانه ی لوله و نازل می شود، که این در نهایت به شستشو و تمیزکاری مواد مختلف مورد استفاده می آید.

 پمپ کارواش صنعتی به عنوان یک وسیله حیاتی در صنایع مختلف به کار می رود. این وسیله برای پمپاژ آب با فشار بسیار بالا برای شستشو و تمیزکاری ماشین ها، اتومبیل ها، وسایل صنعتی و دیگر سطوح مورد استفاده قرار می گیرد. با استفاده از پمپ کارواش صنعتی، علاوه بر شستشوی سریع و کارآمد، می توان به صرفه جویی در زمان و همچنین صرفه جویی در مصرف آب، که یکی از عناصر حیاتی و با ارزش است، دست یافت. این ویژگی ها به طور قابل توجهی اهمیت و کارایی پمپ کارواش صنعتی را افزایش می دهند و آن را به ابزاری بی نظیر برای صنایع مختلف و حتی استفاده در محیط خانگی تبدیل می کنند.

 

انواع پمپ کارواش

 

اجزای تشکیل دهنده ی پمپ کارواش 

  • موتور برقی: برخی از پمپ های کارواش از نوع برقی هستند و برای تأمین قدرت خود به یک موتور نیاز دارند. قدرت این موتورها بر اساس آمپر و وات آنها محاسبه می شود.
  • موتور: قدرت موتور به میزان اندازه آن وابسته است؛ یعنی هرچه موتور بزرگ تر باشد، قدرت آن نیز بیشتر است. موتورها معمولاً بر اساس حجم مخزنی که دارند، به سانتی متر مکعب اندازه گیری می شوند. برای مثال، کارواش های گازسوز برای تأمین قدرت خود از موتور استفاده می کنند.
  • شلنگ کارواش: این شلنگ ها در انواع مختلفی از جمله جنس، اتصالات، طول و قطر وجود دارند. معمولاً از جنس پلاستیک ساخته می شوند و دارای قطر دولا سیم ۴/۱ هستند. این شلنگ ها به طور گسترده در جاهایی که نیاز به فشار آب بالا است، استفاده می شوند.
  • نازل: نازل مسئولیت پخش آب را بر عهده دارد و می تواند آب را در مکان های مختلف با فشارهای متفاوت پخش کند. این نازل ها دارای انواع مختلفی می باشند، از جمله نازل توربوی روتاری و نازل صفر درجه.
  • پمپ: در کارواش های صنعتی از پمپ های سه فاز استفاده می شود، در حالی که در کارواش های خانگی اغلب از پمپ های آن محوری استفاده می شود که کیفیت نسبتاً خوبی دارند. همچنین در کارواش های کوچکتر از پمپ های متوسط استفاده می شود.

 

قیمت پمپ کارواش

 

نحوه عملکرد پمپ کارواش

برای استفاده از پمپ کارواش، ابتدا باید مخزنی داشته باشید که آب ورودی را به پمپ ارسال کند. این مخزن معمولاً به یک منبع آب متصل است. برای راه اندازی پمپ، به یک منبع برق (مثلاً شبکه برق شهری یا یک ژنراتور) وصل می شود. این اتصال برای تأمین انرژی لازم برای عملکرد پمپ است.

پمپ کارواش با عملکرد موتوری یا با استفاده از سوخت فسیلی (در صورت وجود) فشار آب را ایجاد می کند. این فشار آب به طور قابل توجهی بیشتر از فشار آب شهری است. آب با فشار بالا و از طریق نازل و لنس پمپ کارواش به سطوح مختلفی همچون خودروها، تجهیزات صنعتی و سطوح دیگر جاری می شود.

با توجه به فشار قوی آب و جریان آن، پمپ کارواش قادر است آلودگی ها و کثیفی ها را از بین ببرد و سطوح مختلف را به راحتی تمیز کند. علاوه بر این، پمپ کارواش دارای قطعات مختلفی است که هر یک وظیفه های خاص خود را دارند. از جمله این قطعات می توان به سوپاپ ها، شاتون، سرسیلندر و پکینگ ها اشاره کرد که هر کدام به نحوی در عملکرد و کارایی پمپ کارواش نقش دارند.

در نهایت، برای حفظ عمر مفید دستگاه، لازم است از قطعات و مواد مصرفی با کیفیت استفاده و به نکات ایمنی و نگهداری توجه شود.

 

خرید پمپ کارواش

 

دسته بندی انواع پمپ کارواش

1 – پمپ کارواش خانگی

پمپ کارواش خانگی از نوع پمپ پیستونی است که از شفت برای حرکت پیستون ها و مکش و خروج پر فشار آب استفاده می کند. این نوع پمپ ها دارای ۷۰ درصد راندمان هستند و ساختار پیچیده ای دارند که تعمیرات آنها گران است. زیرا تعمیرات ممکن است نیاز به تعویض کل قطعه داشته باشد. این پمپ ها معمولاً به صورت یکپارچه بوده و تعمیرات در آن ها زیاد ممکن نیست، بنابراین احتمالا لازم باشد کل دستگاه را جایگزین کنید.

مزایا

– قابلیت خود مکش

– مقاوم در برابر عدم حضور آب

– تولید فشار بالای آب

– راه اندازی اولیه سریع

معایب

– تعداد زیادی قطعات متحرک

– تعمیرات گران قیمت

– جریان کمتر

2 – پمپ کارواش صنعتی

پمپ های کارواش صنعتی از نوع پمپ پلانجری هستند که شبیه موتورهای ماشین عمل می کنند. این پمپ ها دارای یک میل لنگ و شاتون هستند که باعث حرکت سه پیستون (که به این دلیل “تریپلکس” نامیده می شوند) برای مکش و خروج آب با فشار می شوند. این دستگاه ها دارای عملکرد بالا و بهترین راندمان را دارند.

مزایا

– تعمیر و نگهداری آسان و کم هزینه

– قطعات جایگزین به راحتی در دسترس

– طول عمر بالا

– کارآمد و با استفاده از آخرین تکنولوژی

– تحمل فشار بالای آب

– مقاومت بیشتر در برابر نشتی

معایب

– قیمت بالا

 

فروش پمپ کارواش

 

تفاوت پمپ کارواشی صنعتی و خانگی

در کارواش صنعتی بر خلاف کارواش  خانگی که شفت آن به یک صفحه لنگ متصل است و نیرو را منتقل میکند، این شفت است که به میل لنگ متصل شده (مثل میل لنگ خودرو) و نیروی محرکه (الکتروموتور) را به پیستون منتقل میکند لذا باید توجه داشت که شاسی حتما تراز باشد تا الکتروموتور و پمپ حتما هم مرکز باشد.

 برق مصرفی پمپ کارواش صنعتی ترجیحا سه فاز است و برای نصب و راه اندازی استفاده از تابلو برق توصیه می شود. در پمپ های با فشار 250 بار به بالا می بایستی حتما از لانس های فشار قوی استفاده نمود. برای شست و شوی ماشین های سواری عموما از لانس 90 سانتی و در ماشین های سنگین از لانس 110 سانتی استفاده میشود. در پمپ های کارواشی صنعتی هرگز نباید از آب داغ استفاده نمود چرا که برای این منظور طراحی نشده اند برای این منظور می بایست به پلاک پمپ توجه کرد.

هیچ وقت از پمپ های آب کارواش صنعتی در جهت پاشش سم استفاده نکنید چرا که این پمپ ها هرکدام برای کاربری خاص خود ساخته شده اند. در صورت استفاده از سم حتما باید از پمپ سم پاش استفاده کرد. الکتروموتورهای پمپ کارواش صنعتی بر خلاف پمپ خانگی که 3000 دور است می بایستی از نوع دایم کار 1400 دور باشد. همچنین بسته به فشار پمپ قدرت الکتروموتور تعیین گردد. از قطع و وصل کردن پی در پی دستگاه پرهیز کنید.

 

انواع پمپ کارواش از نظر انرژی

پمپ های کارواش را می توان از نظر مصرف انرژی به دو دسته تقسیم کرد: پمپ کارواش گازسوز و پمپ کارواش برقی.

پمپ کارواش گازسوز به دستگاهی با قدرت بالا نیاز دارد و دارای قدرت بسیار زیادی است. این دستگاه به برق نیازی ندارد و به راحتی قابل جابه جایی است. همچنین، قطعه های آن دارای طول عمر بالایی هستند، اما قیمت آن نسبت به دیگر انواع پمپ ها بالاتر است و هزینه تعمیر آن نیز زیاد است. این نوع پمپ دودزا بوده و سروصدای بیشتری دارد.

پمپ کارواش برقی از نظر قدرت موتور در سطح پایین تری قرار دارد و قطعات آن از پلاستیک ساخته شده است که ممکن است عیب هایی ایجاد کند. این پمپ ها از نظر ولتاژ به دو دسته تقسیم بندی می شوند: تک فاز و سه فاز. این محصولات در انواع مختلف خودکار و نیمه خودکار عرضه می شوند که در نوع نیمه خودکار، بخشی از شست وشو توسط افراد انجام می شود؛ اما در نوع خودکار، تقریبا به کسی نیازی نخواهد بود.

 

پمپ پمپ کارواش صنعتی

 

خرید بهترین پمپ کارواش

برای انتخاب بهترین پمپ برای کارواش، لازم است به ویژگی ها و قابلیت های مختلف آن دقت کنید. پمپ های کارواش صنعتی در دو نوع تک فاز و سه فاز موجود است. پمپ های سه فاز، به دلیل داشتن برق دهی بهتر و موتورهایی با راندمان بالاتر، معمولاً از پرفروش ترین و بهترین گزینه ها به حساب می آیند.

از جمله ویژگی های مثبت مدل های سه فاز می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. راندمان بالا: موتورهای سه فاز دارای راندمان بسیار بالاتری نسبت به مدل های تک فاز هستند که باعث کارایی و بهره وری بیشتر آنها می شود.
  2. طول عمر بیشتر: پمپ های سه فاز معمولاً دارای عمر مفید بیشتری هستند که این موضوع می تواند هزینه های تعمیر و نگهداری را کاهش دهد.
  3. موتور قوی تر: موتورهای سه فاز دارای قدرت بیشتری هستند که این امر به شما اجازه می دهد با فشار بالای آب بهترین عملکرد را برای شستشوی سطوح مختلف داشته باشید.

همچنین، تجهیزات واتر جت در هر دو نوع تک فاز و سه فاز در بازار موجود است، اما با توجه به نیاز خود و توان مالی، انتخاب بهترین مدل برای شما ممکن است متفاوت باشد. در نهایت، بهتر است قبل از خرید، مطالعه و مقایسه دقیقی انجام دهید و با توجه به نیازها و اولویت های خود، بهترین تصمیم را بگیرید.

 

عوامل موثر بر قیمت پمپ کارواش

قیمت پمپ کارواش ممکن است بسته به نوع، برند، قدرت موتور، فشار آب، ویژگی های اضافی، و محل فروش متفاوت باشد. پمپ های کارواش مختلفی با قیمت های متفاوت در بازار موجود هستند، از پمپ های مخصوص کاربری خانگی تا پمپ های صنعتی با کاربردها و ویژگی های متنوع. به طور معمول، پمپ های کارواش خانگی با کیفیت متوسط و قدرت موتور کمتر، معمولاً با قیمت های پایین تری عرضه می شوند، در حالی که پمپ های صنعتی با قدرت بالا و قابلیت های پیشرفته بیشتری که دارند، دارای قیمت گران تری می باشند.

برای خرید پمپ کارواش، بهتر است که با فروشندگان مختلف تماس بگیرید یا به فروشگاه های آنلاین مراجعه کنید تا اطلاعات به روز و قیمت های فعلی را بدست آورید.

دماجت، مرجع تخصصی تاسیسات در ایران، می تواند رقابتی ترین قیمت پمپ کارواش در بازار را به مشتریان ارائه دهد.

 

خرید پمپ کارواش صنعتی

قبل از هرچیز، باید نیازهای خود را بررسی کنید. این شامل میزان استفاده، نوع کاربری (خانگی یا صنعتی)، فشار آب مورد نیاز، ویژگی های مهم مانند خودکشش آب و قدرت موتور است. قیمت، کیفیت، برند، ویژگی ها و نظرات مشتریان را نیز مقایسه کنید. می توانید این اطلاعات را از فروشگاه های آنلاین، نمایندگان محلی، یا از دیگر مشتریان بدست آورید.

پس از مقایسه، پمپی که بهترین تطابق را با نیازها و بودجه شما دارد را انتخاب کرده و آن را آنلاین از فروشگاه های معتبر یا از فروشندگان محلی خریداری کنید.

برای دریافت مشاوره تخصصی قبل از خرید پمپ های کارواش، می توانید با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

 

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *