قیمت مشعل گازوئیلی

دماجت، مرجع تخصصی تاسیسات در ایران، به شما کمک می کند تا با کیفیت ترین مشعل های گازوئیلی را، در برند های ایران رادیاتور و گرم ایران، با قیمت های رقابتی خریداری کنید. اگر قصد خرید مشعل گازوئیلی، برای خانه و یا محل کار خود را دارید، دماجت، می تواند به شما کمک کند، بهترین محصول را متناسب با نیاز خود انتخاب کنید. در ادامه لیست قیمت مشعل گازوئیلی، بر اساس برند ها و مدل های مختلف ارائه شده است.

توجه به این نکته الزامی است که پارامتر های زیادی وجود دارد که می تواند بر روی قیمت مشعل گازوئیلی، تاثیر قابل ملاحظه ای بگذارد. بعد از مشاهده لیست قیمت مشعل گازوئیلی، به صورت جامع در مورد این موضوع مهم صحبت خواهیم کرد.

در ادامه، لیست قیمت مشعل گازوئیلی در برند ها و مدل های مختلف ارائه شده است.

لیست قیمت مشعل گازوئیلی

در جدول زیر، لیست قیمت مشعل گازوئیلی، در 2 برند ایران رادیاتور و گرم ایران، در مدل های مختلف ارائه شده است که بازه ی حدودی قیمت مشعل گازوئیلی در مرجع تخصصی دماجت، بین 6 میلیون تا 50 میلیون تومان است.

ردیفبرندمدلقیمت (تومان)
1ایران رادیاتورRA 28،000،000
2ایران رادیاتورJPE 80/1تماس بگیرید
3ایران رادیاتورJPE 80/210،000،000
4ایران رادیاتورPDE 1 A SPتماس بگیرید
5ایران رادیاتورPDE 1 B SPتماس بگیرید
6ایران رادیاتورPDE 0 SPتماس بگیرید
7ایران رادیاتورPDE 1 SPتماس بگیرید
8ایران رادیاتورPDE 0 Hتماس بگیرید
9ایران رادیاتورPDE 1 Hتماس بگیرید
10ایران رادیاتورPDE 0تماس بگیرید
11گرم ایرانGNO 90/110،000،000
12گرم ایرانGNO 90/211،000،000
13گرم ایرانGNO 90/313،000،000
14گرم ایرانGNO 90/4تماس بگیرید
15گرم ایرانGNO 90/5تماس بگیرید
16گرم ایرانGNO 506،000،000
17گرم ایرانGNO 908،000،000
18گرم ایرانGNO 90A9،000،000
19گرم ایرانCO 85تماس بگیرید

تذکر : قیمت مشعل گازوئیلی، در شرکت دماجت، با توجه به نوسانات قیمت ارز و پارامترهای طراحی، می تواند متفاوت باشد. برای اطلاع از قیمت های دقیق و تخفیف های ویژه، مطابق با پروژه ی خود، با ما تماس حاصل فرمایید.

راهنمای خرید مشعل گازوئیلی

تامین گرما برای یک جوامع بشری بسیار حیاتی و ضروری است. گرما اساس آسایش و رفاه انسان‌ها است، بنابراین تامین گرما برای محیط‌های زندگی و کسب و کار بسیار اهمیت دارد. از آنجایی که در بسیاری از مناطق در فصل زمستان سرد است به گرمای بیشتری نباز داریم، تامین گرما برای ایجاد شرایط زندگی ایده‌آل بسیار حائز اهمیت است. در این راستا متخصصان تلاش نموده‌اند تا وسایل گرمایشی برای برطرف کردن این نیاز تهیه کنند‌. اما بسیاری از این وسایل گرمایشی به موتورخانه نیاز دارند و یکی از اجزای اصلی موتورخانه ها، مشعل گازوئیلی می‌باشد که ما در این مقاله از وبسایت دماجت آن را به صورت اختصاصی بررسی خواهیم نمود.

 

نگاهی نیمه آشنا به مشعل گازوئیلی

مشعل گازوئیلی، یک نوع از مشعل های موتورخانه است که همان‌طور که از نامش مشخص است از گازوئیل به عنوان منبع انرژی استفاده می‌کند. این نوع مشعل معمولاً برای تأمین گرما در مناطقی که امکان دسترسی به گاز شهری یا دیگر منابع انرژی ممکن نیست، استفاده می‌شود. مشعل گازوئیلی به دلیل قابلیت ایجاد حرارت بالا و راندمان بالا، انتخاب خوبی برای استفاده در موتورخانه‌ها، کوره‌ها و دیگر مکان هایی است که نیاز به انرژی بیشتر دارند.


مشعل گازوئیل سوز چگونه عمل می‌کند؟

درواقع مشعل گازوئیلی سوز، به منظور احتراق سوخت‌های مایع نفتی مانند گازوئیل طراحی شده است. اگر به زبان ساده بخواهیم عملکرد این مشعل‌ها را بیان کنیم خواهیم گفت:

گام اول: پمپ گازوئیل

 پمپ گازوئیل در مشعل وظیفه مکانیزم پمپاژ گازوئیل از منبع را بر عهده دارد. در گام اول گازوئیل تحت فشار بالا توسط پمپ به سمت نازل منتقل می‌شود.

گام دوم: نازل

 نازل در مشعل وظیفه‌ای بسیار مهم دارد. در گام دوم ابتدا گازوئیل را پودر می‌کند تا بهترین شرایط برای مخلوط شدن آن با هوا فراهم شود. سپس بر اساس طراحی خود، شکل و اندازه شعله را مشخص می‌کند و ظرفیت مشعل را نیز تنظیم می‌کند.

گام سوم: احتراق و ایجاد شعله

بعد از مخلوط شدن گازوئیل با هوا در نازل، مخلوط به داخل مشعل می‌رود و با وجود شرایط مناسب شعله ایجاد می‌شود که به عنوان منبع گرما مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

استفاده از مشعل گازوئیلی چه مزایایی به همراه دارد؟

مشعل‌های گازوئیلی یک سری از مزایای خاصی را نسبت به سایر انواع مشعل‌ها دارند. برخی از مزایای مشعل‌های گازوئیلی عبارتند از:

  • گازوئیل یکی از پرکاربردترین منابع انرژی است و در دسترس ترین جایگزین برای گاز شهری به حساب می‌آید. این به معنای این است که گازوئیل به راحتی در بازار خرید و فروش می‌شود و شما می‌توانید آن را خریداری کنید.
  • مشعل‌های گازوئیلی معمولا می‌توانند حرارت بالایی ایجاد کنند و راندمان بالایی داشته باشند. این به این معناست که از انرژی گازوئیل به بهترین شکل ممکن استفاده می‌شود
  • مشعل‌های گازوئیلی در شرایط مختلف محیطی و اقلیمی به خوبی عمل می‌کنند و عملکرد خوبی دارند.
  • مشعل‌های گازوئیلی می‌توانند یک جایگزین خوب و عالی برای مشعل‌های گازی باشند به خصوص در صورتی که دسترسی به گاز شهری با مشکلاتی روبه‌رو شود.
  • مشعل‌های گازوئیلی معمولاً انعطاف پذیری بیشتری در تنظیم و کنترل حرارت و شدت شعله دارند. این انعطاف پذیری به کاربر امکان می‌دهد تا میزان گرمای مورد نیاز را بر اساس شرایط مختلف تنظیم کند.
  • گازوئیل معمولاً به صورت ایمن‌تر و پایدارتر از برخی از سایر سوخت‌ها می‌سوزد و این می‌تواند به افزایش ایمنی در استفاده از مشعل‌های گازوئیلی منجر شود.

به طور کلی، مشعل‌های گازوئیلی با مزایا و قابلیت‌های متنوع خود، به عنوان یک گزینه موثر و کارآمد برای تأمین گرما در شرایط مختلف محیطی و مکانی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

 

آیا استفاده از مشعل گازسوز معایبی به دنبال دارد؟

بله، استفاده از مشعل گازوئیلی نیز می‌توانند معایبی به دنبال داشته باشد، از جمله:

  • استفاده از گازوئیل می‌تواند باعث تولید آلاینده‌های بیشتری نسبت به گاز شود که منجر به آلودگی هوا می‌شود.
  • مشعل‌های گازوئیل دارای راندمان پایین‌تری نسبت به مشعل‌های گازی هستند که باعث افت توان و افزایش هزینه مصرف مواد می‌شود.
  •  مشعل‌های گازوئیل به سرویس و نگهداری بیشتری نیاز دارند که می‌تواند هزینه‌های اضافی را برای کاربران به همراه داشته باشد.

با در نظر گرفتن این معایب، باید به دقت انتخاب کرد که کدام نوع مشعل بهترین گزینه برای شرایط محیطی و اقلیمی شماست.

 

یک مشعل گازوئیلی از چه اجزایی تشکیل شده است؟  وظیفه هر کدام چیست؟

بطور کلی، مشعل گازوئیلی از اجزای مختلفی تشکیل شده است که در هنگام کارکرد دستگاه با هم ترکیب می‌شوند تا حرارت تولید کنند.

  • بدنه مشعل: بدنه مشعل برای حفاظت از اجزای داخلی مشعل، زیبایی و ایمنی استفاده می‌شود.
  • الکتروموتور: الکتروموتور مسئول حرکت پمپ گازوئیل برای انتقال سوخت به نازل سوخت مشعل می‌باشد.
  • پمپ گازوئیل: پمپ گازوئیل مسئول انتقال سوخت از مخازن ذخیره سوخت به سیستم سوخت مشعل برای اشتعال و ایجاد شعله است.
  • بلوبرفن (باد زن): بلوبرفن یا باد زن برای ایجاد جریان هوای لازم برای سوخت‌سوزی مناسب در شعله مشعل استفاده می‌شود.
  • شیر برقی: شیر برقی جهت کنترل جریان گازوئیل هنگام خاموش بودن مشعل مشعل کاربرد دارد.
  • رله مشعل: رله مشعل برای کنترل ایمنی و عملکرد مشعل به صورت خودکار استفاده می‌شود.
  • پایه رله: پایه رله برای نصب و نگهداری رله مشعل در موقعیت صحیح استفاده می‌شود.
  • شعله پخش‌کن: شعله پخش کن برای توزیع مناسب شعله ، هدایت بهتر هوا و سوخت افزایش محدوده و پایداری آن در محیط است.
  • ترانسفورماتور جرقه: ترانسفورماتور جرقه برای ایجاد جرقه الکتریکی برای اشتعال سوخت استفاده می‌شود.
  • کوپلینگ نازل سوخت: کوپلینگ نازل سوخت به نازل سوخت متصل شده و کنترل جریان سوخت که وارد نازل می‌شود را انجام می‌دهد.
  • دمپر تنظیم هوا: دمپر تنظیم هوا برای کنترل میزان هوای مورد نیاز جهت بهبود احتراق سوخت در شعله استفاده می‌شود.
  • نازل سوخت: نازل سوخت برای تنظیم و انتقال سوخت به شعله جهت ایجاد سوخت‌سوزی استفاده می‌شود.
  • شعله پوش: شعله پوش جهت دستگاه و یا سطوح اطراف از تماس مستقیم با شعله محافظت می‌کند.
  • الکترود جرقه: الکترود جرقه برای ایجاد جرقه الکتریکی برای اشتعال سوخت استفاده می‌شود.

 

مشعل گازوئیل سوز چه کاربردی دارد؟

 مشعل‌های گازوئیلی از سوخت گازوئیل به عنوان منبع انرژی استفاده می‌کنند و انرژی لازم برای تأمین گرمایش ساختمان‌ها و تولید آب گرم را فراهم می‌کنند. این مشعل‌ها با اتصال به انواع بویلرهای سیستم حرارتی، کوره ها و … به طور موثر و کارآمد حرارت تولید می‌کنند.استفاده از مشعل‌های گازوئیل سوز در مناطقی که به گاز شهری یا برق دسترسی ندارند بسیار مفید است، زیرا این مشعل‌ها به عنوان یک جایگزین مناسب برای انرژی حرارتی عمل می‌کنند. همچنین، مشعل‌های گازوئیلی دارای قابلیت کارکرد پایدار و ایمنی بالا هستند، اگرچه نیاز به نظارت و نگهداری صحیح دارند. جالب است بدانید تا قبل از مشعل های گازی، مشعل‌ های گازوئیلی پر طرفدارترین نوع مشعل بودند اما به دلایلی مانند هزینه بالا، هزینه، هزینه حمل و نقل، الودگی زیست محیطی و… کنار گذاشته شدند.‌البته همچنان طرفداران خود را نیز دارند.

 

نکات طلایی نصب مشعل‌ گازوئیلی

نصب یک مشعل گازوئیلی به صورت درست و مطمئن امری حیاتی و ضروری است که باید در نظر گرفته شود. بنابراین ما در این قسمت قصد داریم تا به برخی از نکات کلیدی و طلایی برای نصب مشعل گازوئیلی اشاره کنیم:

  • مشعل باید در محلی نصب شود که بتوان به آن دسترسی داشت و در صورت وجود مشکل سریعا آن را برسی نمود.
  • هنگام نصب مشعل‌ گازوئیلی مطمئن شوید که همه لوله‌ها، اتصالات و قطعات ایمن و سالم هستند و هیچ گونه نشتی یا خرابی وجود ندارد.
  • مطمئن شوید که محل نصب مشعل دارای تهویه مناسب برای انتقال دود و گازهای متصاعد شده از مشعل باشد.
  • مشعل باید در فاصله امنی از مواد قابل اشتعال و قطره‌های گازوییل نصب شود تا جلوی خطر احتراق ناخواسته گرفته شود.
  • حتما تنظیم فشار و دبی مناسب جهت تأمین سوخت به مشعل را بررسی کنید‌.
  • بعد از نصب مشعل‌ گازوئیلی حتما آن را تست کنید تا از عملکرد آن مطمئن شوید.


مشعل گازی و گازوئیلی چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟

اولین تفاوت همانطور که می‌توان از نام این دو مشعل فهمید مربوط به منبع انرژی یا سوخت آنها می‌شود. مشعل گازی از گاز و مشعل گازوئیلی از گازوئیل استفاده می‌کند. اما مشعل گازی و گازوئیلی تفاوت‌های مهمی در عملکرد و استفاده نیز دارند.  یک مشعل گازوئیلی برای اشتعال گازوئیل از جرقه الکتریکی استفاده می‌کند تا شعله‌ای متقطع ولی قوی ایجاد کند. بر عکس گازی که به مشعل گازی وارد می‌شود توسط جرقه ای به راحتی اشتعال می‌یابد و شعله ای کامل بدون قطع و وصل ایجاد می‌کند. در نهایت ممکن است در چندین کاربرد مختلف از جمله سوزاندن و گرم کردن کاربرد پیدا کند. ازاین رو تفاوت در نوع و عملکرد این دو مشعل متفاوت است.

در مشعل گازوئیلی وجود دود یا دوده زیاد در شعله نشان دهنده چیست؟

وجود دود یا دوده زیاد در شعله مشعل گازوئیلی ممکن است به علت عوامل مختلفی باشد. برخی از این علل عبارتند از:

  • در احتراق صحیح به مقدار مناسبی از هوا برای اشتعال سوخت نیاز داریم. اگر هوا کافی نباشد، احتراق ناقص ایجاد می‌شود که منجر به تولید دود می‌شود. به علاوه اکر اگر نسبت سوخت به هوا در مخلوط اشتباه باشد، احتراق به صورت ناقص ایجاد می‌شود که نتیجه آن دودزاست.
  • وجود نقص در قطعات مانند قدیمی بودن نازل و یا گشاد بودن نازل می‌تواند باعث ایجاد شعله ناقص و دودزایی شود.
  • فشار پمپ زیاد یا کم می‌تواند به تنظیم نامناسب میزان سوخت و هوا و در نتیجه تولید دود منجر شود.
  • وجود کثیفی در دودکش یا مسدود بودن آن نیز می‌تواند باعث تجمع دود در شعله شود.

با بررسی این عوامل و رفع مشکلات، ممکن است دوده زیاد در شعله مشعل گازوئیلی کاهش یابد.

 

چگونه بفهمیم شعله مشعل گازوئیلی به درستی می‌سوزد؟

 شعله‌هایی که توسط مشعل گازوئیلی ایجاد می‌شوند، به سه دسته‌ی شعله احیا، شعله اکسید و شعله مناسب تقسیم می‌شوند، هر کدام ویژگی‌های خاص خود را دارند و بر خلاف تصور اکثر مردم تفاوت های زیادی با یکدیگر دارند.

شعله احیا

 این شعله هنگامی ایجاد می‌شود که مقدار سوخت بیش از حد نیاز باشد یا اکسیژن برای سوخت کافی نباشد. از ویژگی‌های شعله احیا می‌توان به پخش شدن شعله، رنگ زرد، بوی خام سوزی، و دودزدایی اشاره کرد.

شعله اکسید

 این شعله زمانی به وجود می‌آید که مقدار سوخت کمتر از نیاز باشد. ویژگی‌های شعله اکسید شامل شعله کوتاه و تیز، رنگ آبی، و سوزاندن چشم است.

شعله مناسب

 این نوع شعله دارای رنگ زرد با رگه‌های آبی و نارنجی است. برخلاف دو نوع قبلی، این شعله طول متوسطی دارد و همچنین نه پخش شده، نه جمع و نوک تیز می‌باشد.


عوامل موثر بر قیمت مشعل گازوئیلی چیست؟

 قیمت مشعل گازوئیلی به عوامل مختلفی مانند نوع و کیفیت مشعل گازی، ویژگی های فنی، کارایی،  سایز و ظرفیت، تکنولوژی های پیشرفته در ساخت آن ، برند و شرکت سازنده  و… بستگی دارد. اما به صورت کلی قیمت مشعل دیگ بخار، در مرجع تخصصی دماجت، بین 8 میلیون تا 132 میلیون تومان است.

 

آیا می‌توانیم مشعل‌ گازوئیلی را اینترنتی بخریم؟

بله، مشعل‌های گازوئیلی و سایر تجهیزات صنعتی از جمله محصولاتی هستند که می توانید آنها را از وبسایت‌های معتبر و فروشگاه‌های آنلاین خریداری کنید. وبسایت‌هایی مانند دماجت که فروشگاه آنلاین تجهیزات صنعتی است، می‌توانند گزینه مناسبی برای خرید مشعل گازوئیلی باشند. قبل از خرید از فروشگاه‌های آنلاین مطمئن شوید که این فروشگاه‌ها دارای مجوزهای لازم برای فعالیت هستند وشرایط بازگشت کالا و گارانتی را به خوبی شرح داده اند. همچنین مطمئن شوید که مدل و ویژگی‌های مشعل گازوئیلی مورد نیاز شما با مشعلی که قصد خرید آن را دارید همخوانی دارد. وجود کارشناسان ماهر برای کمک به شما در انتخاب بهتر که دیگر نور علی نور است.

 

سخن آخر

همان‌طور که در این محتوا مشاهده کردید مشعل گازوئیلی علاوه بر تامین گرما، اهمیت اقتصادی هم دارد؛ زیرا برای بهره‌وری و عملکرد صحیح تجارت، صنعت و کشاورزی و… به گرمای به اندازه و مناسب نیاز است. بنابراین، ساخت و حفظ سیستم‌های تامین گرمای کافی و مناسب اهمیت بالایی دارد تا بهره‌وری و پایداری این بخش‌ها تضمین شود. منظور از تامین گرما شامل استفاده از روش‌های مختلف مانند سیستم‌های گرمایش مرکزی، مشعل‌های گازی، سیستم‌های گرمایش جمعی و موتورخانه‌ها می‌باشد. ما در این مقاله از وبسایت دماجت به بررسی لیست خرید و قیمت مشعل گازوئیلی پرداختیم و نکات آموزنده ای در خصوص آشنایی با این مشعل‌ مطرح نمودیم. از اینکه ما را تا انتهای این مقاله همراهی نمودید، سپاسگزاریم.

 

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *