قیمت رادیاتور فولادی (استیل) | خرید شوفاژ فولادی

گرما، به عنوان یکی از مفاهیم پایه‌ای و حیاتی در زندگی، نقش بسیار مهمی دارد.گرما لازمه اصلی برای ایجاد راحتی، سرمایه و بهبود کیفیت زندگی است. این موضوع حائز اهمیت است چرا که تأثیر مستقیمی بر روی رفاه و روند زندگی مردم دارد. امروزه ، انسان‌ها برای مقابله با سرما و حفظ راحتی و سلامت خود از انواع وسایل گرمایشی استفاده می‌کنند. این وسایل می‌توانند از مواد متنوعی مانند مس، فولاد، آلمینیوم و… ساخته شوند. ما در این مقاله از سایت دماجت قصد داریم به بررسی مفاهیمی همچون رادیاتور فولادی و لیست خرید و قیمت رادیاتور فولادی بپردازیم. پیشاپیش از اینکه ما را تا انتهای این مقاله همراهی می‌کنید، سپاسگزاریم.

 

خرید رادیاتور فولادی

 

نگاهی آشنا به رادیاتور فولادی

رادیاتور فولادی نوعی رادیاتور است که از آلیاژ فولاد با کیفیت برای ساختار خود استفاده می‌کند. این نوع رادیاتور به دلیل استفاده از فولاد، دارای ضریب انتقال حرارت بالا و ظرفیت گرمایشی مناسبی است. بدنه رادیاتورهای فولادی با دو لایه پوشش رنگ اپوکسی پوشیده می‌شوند تا از عواملی مانند خوردگی در اثر رطوبت و موارد دیگر جلوگیری کند.

 

چرا از باید از فولاد در ساخت رادیاتور ها استفاده شود؟

استفاده از فولاد در بدنه رادیاتور موجب مقاومت و دوام بیشتر در برابر شرایط خورنده، تغییرات دما و اکسیداسیون می‌شود. همچنین، پنل‌های فولادی رادیاتورها باعث می‌شود که تمیز کردن آنها بسیار آسانتر باشد. این ویژگی‌ها رادیاتور فولادی را به یک گزینه عالی برای تأمین گرمایش مطبوع در فضاهای مختلف، از جمله اداری، تجاری و مسکونی تبدیل کرده است.

پرطرفدارترین رادیاتورهای ساخته شده شده از فولاد کدامند؟

رادیاتور‌های پنلی و پره‌ای از جمله پرطرفدارترین انواع رادیاتور‌های ساخته شده از فولاد هستند. رادیاتور‌های پنلی شامل یک صفحه بزرگ فولادی با فواصل کوچک میانی ( همان فرورفتگی های سطح کار) هستند که به خوبی گرما را به فضای بیرونی منتقل می‌کنند. رادیاتور‌های پره‌ای دارای پره های بادوامی هستند که به یکدیگر متصل شده‌اند. اما جالب است بدانید که این پره ها به صورت مستقل کار می‌کنند‌‌. هر دو نوع از این رادیاتورها برای انتقال گرما و دمای مناسب در فضاهای مسکونی و تجاری بسیار مؤثر هستند. اما در ادامه برای انتخاب بهتر توضیحاتی جامع ارائه خواهیم داد.

1 – رادیاتور پنلی فولادی

 رادیاتور‌های فولادی پنلی به صورت یک کنکتور و دو کنکتور و با ظرفیت‌های گرمایشی متنوع طراحی و تولید می‌شوند( درواقع به کنکتور، کنوکتور نیز گفته می‌شود که یک مبدل گرمایی است و  هوای اطراف را گرم می‌کند). این رادیاتورها در اندازه‌های مختلف از 60 سانتیمتر تا 180 سانتیمتر در سطح بازار موجود و در دسترس هستند. انتخاب اندازه مناسب براساس اندازه و نیاز گرمایشی فضای مورد استفاده شما می‌تواند به بهتر عمل کردن و کارایی رادیاتور کمک کند. البته قبل از خرید مطمئن شوید که رادیاتوری که انتخاب می‌کنید، توانایی پوشش منطقه مورد نیاز را داشته باشد.

2 – رادیاتور پره ای فولادی

 رادیاتورهای پره‌ای فولادی نوعی دیگر از رادیاتورهای فولادی هستند. این نوع رادیاتورها دارای قطعات بزرگ فولادی هستند که گرما را به آسانی به محیط اطراف منتقل می‌کنند. البته رادیاتورهای پره ای معمولا از جنس آلومینیوم ساخته می‌شوند. اما گاها رادیاتور های فولادی پره ای دیده می‌شود.

 

رادیاتور استیل

 

رادیاتورهای فولادی چه ویژگی هایی دارند؟

رادیاتورهای فولادی از ویژگی‌های مهم و کاربردی برخوردار هستند که برای استفاده در سیستم‌های گرمایشی مفید هستند. برخی از ویژگی‌های مهم این رادیاتورها عبارتند از:

  1. ضریب انتقال حرارت بالا: استفاده از فولاد با کیفیت در ساختار رادیاتورها، ضریب انتقال حرارت را بهبود می بخشد و به افزایش ظرفیت گرمایشی آنها کمک می کند.
  2. مقاومت و دوام: به دلیل پوشش دادن با رنگ اپوکسی دو لایه، رادیاتورهای فولادی مقاومت و دوام بالایی در برابر عوامل خورنده، نوسانات جوی و دما، اکسیداسیون و… دارند.
  3. نصب و استفاده آسان: رادیاتورهای فولادی با تمام سیستم‌های گرمایش مرکزی سازگاری دارند و نصب و استفاده از آنها بسیار آسان است.
  4. طراحی زیبا: بدنه خارجی رادیاتورهای فولادی معمولا بصورت یکپارچه و با رنگ سفید طراحی شده‌اند و به چیدمان و دکوراسیون محیط شما جلوه خاصی می‌بخشند.
  5. بالا بودن بازدهی گرمایشی: تعبیه کنوکتورهای مخصوص باعث می‌شود تا گرما به صورت یکنواخت توزیع شود. به علاوه این رادیاتورها از دو صفحه فولادی موازی و مانند هم تشکیل شده‌اند که مبدل‌های حرارتی( همان کنوکتورها) در هر دو صفحه نصب شده‌اند. این کنوکتورها به افزایش بازدهی گرمایشی و توزیع هوای گرم به صورت تدریجی و یکپارچه کمک می‌کنند.

 

رادیاتور فولادی

 

عملکرد رادیاتورهای فولادی چگونه است؟

رادیاتورهای فولادی عملکرد بسیار خوبی دارند و برای انتقال گرما از یک محیط به دیگری استفاده می‌شوند. به زبان ساده این رادیاتورها بر اساس جابجایی هوای گرم و سرد کار می‌کنند که از طریق انواعی از کنوکتورها صورت می‌گیرد. رادیاتورهای دو کنوکتور نیز دارای مزایایی هستند از جمله اینکه از لحاظ عرض از رادیاتورهای تک کنوکتور بزرگتر هستند و بیشتر گرما را منتقل می‌کنند. این نوع رادیاتورها برای فضاهای بزرگ و نیاز به انتقال گرمای بیشتر، مورد استفاده قرار می‌گیرند.

 

استفاده از رادیاتورهای فولادی چه مزیت هایی به دنبال دارد؟

استفاده از رادیاتورهای فولادی مزایای زیادی دارد؛ برخی از آنها عبارتند از:

  • اولین مزیت رادیاتورهای فولادی که موجب محبوبیت این رادیاتور شده است قیمت آن می‌باشد. این رادیاتورها از نظر هزینه نصب و نگهداری، ارزان‌تر و مقرون به صرفه تر از رادیاتورهای دیگر مانند رادیاتورهای آلومینیومی هستند.
  • به دلیل یکپارچه بودن ساختار رادیاتورهای فولادی ، نصب آنها بسیار آسان است و شما می‌توانید به راحتی آنها را نصب کنید. به علاوه تمیز کردن آنها نیز بسیار آسان است.
  • این نوع رادیاتور ها برای پخش یکنواخت گرما و انتقال گرمای مطلوب به محیط، بسیار مناسبند.
  • طراحی کلاسیک رادیاتورهای فولادی به گونه‌ای است که به راحتی با هر نوع چیدمان و دکوراسیونی هماهنگ می‌شوند.

 

فروش رادیاتور فولادی

 

آیا استفاده از رادیاتور استیل معایبی نیز دارد؟

در واقع، همواره هر نوع تجهیزاتی نقاط قوت و ضعف خود را دارد. رادیاتورهای فولادی نیز از این قاعده مستثنی نیستند. هرچند این معایب نسبت به مزایای آنها به چشم نمی‌آید، اما برخی از این معایب عبارتند از:

  • استفاده از فولاد در ساخت رادیاتورهای فولادی، احتمال خوردگی و زنگ زدگی را در صورت قرار گرفتن در محیط های مرطوب بیشتر می‌کند. هر چند برای جلوگیری از این اتفاق از پوشش های اپوکسی استفاده می‌کنند اما در طولانی مدت ممکن است باعث آسیب شود.
  • در صورت آسیب و سوراخ شدن رادیاتور، متأسفانه امکان تعمیر آن وجود ندارد و نیاز است تا کل پنل رادیاتور تعویض شود. این موضوع باعث ایجاد هزینه بیشتری می‌شود.
  • رادیاتورهای فولادی و پنلی به صورت استاندارد ارائه می‌شوند و امکان افزایش یا کاهش طول و ظرفیت حرارتی در آنها وجود ندارد. بنابراین، به هنگام خرید رادیاتور باید ظرفیت مناسب و درست را انتخاب کنید.

 

نکات طلایی که باید هنگام نصب رادیاتور فولادی بدانیم!

انتخاب رادیاتور مناسب برای سیستم گرمایشی منزل یا ساختمان کار نسبتاً دشواری است چرا که باید برخی از نکات کلیدی را در نظر گرفت. توجه به نکات زیر به هنگام خرید رادیاتور فولادی می‌تواند به شما کمک زیادی بکند.

  1. محاسبه دقیق بار حرارتی: قبل از انتخاب و نصب رادیاتورها، حتما بار حرارتی ساختمان را محاسبه کنید تا رادیاتورها به صورت مناسب و کارآمد نصب شوند. استفاده از نرم افزارهای محاسبه حرارت و مشاوره یک متخصص در این مرحله می‌تواند بسیار کمک کننده باشد‌. خوشبختانه امروزه در وبسایت های معتبری مانند دماجت کارشناسان متخصصی آماده کمک رسانی به همه مشتریان هستند‌‌.
  2. پیدا کردن مکان مناسب برای نصب: رعایت نکات جغرافیایی و کاربردی برای نصب رادیاتورها نیز اهمیت فراوانی دارد. بهتر است رادیاتورها را در محل‌هایی مانند زیر پنجره‌ها و در نزدیکی دیوارهای خارجی نصب نکنید تا از نفوذ سرمای زمستانی جلوگیری کنند. اگر رادیاتور در مکان مناسبی نشود موجب اتلاف انرژی می‌گردد.
  3. استفاده از شیرهای ترموستاتیک: استفاده از شیرهای ترموستاتیک به جای شیرهای معمولی می‌تواند در مصرف انرژی و کاهش هزینه‌های گرمایش به صرفه‌ باشد‌.

 

قیمت رادیاتور فولادی

 

قیمت رادیاتور فولادی چقدر است و به چه عواملی بستگی دارد؟

قیمت رادیاتور فولادی معمولاً در چند میلیون تومان است و به چند عامل مهم بستگی دارد که شامل موارد زیر می‌شود:

  • جنس و کیفیت مواد: رادیاتورها ممکن است از جنس‌های مختلف فولاد ساخته شوند که هرکدام قیمت متفاوتی دارند. معمولاً رادیاتورهای فولادی با استفاده از فولاد با کیفیت و استاندارد قیمت بیشتری دارند.
  • ابعاد و اندازه: قیمت رادیاتورها با توجه به ابعاد و اندازه‌های آنها متغیر است. رادیاتورهای بزرگتر قیمت بیشتری نسبت به رادیاتورهای کوچکتردارند.
  • طراحی: رادیاتورهایی با طراحی و سبک‌بندی خاص و مدرن معمولاً قیمت بالاتری دارند.
  • نوع پوشش و رنگ: ممکن است رادیاتورها با پوشش‌ها و رنگ‌های متنوع موجود باشند که قیمت آنها را تحت تأثیر قرار می‌دهد.
  • برند و شرکت سازنده: معمولاً رادیاتورهای تولید شده توسط برندهای معروف و با کیفیت بالا قیمت بالاتری دارند.

 

چگونه  یک رادیاتور فولادی یا استیل بخریم؟

یکی از روش های خرید انواعی از رادیاتورها مراجعه به وبسایت های معتبری مانند دماجت است. چرا که این وب‌سایت ها علاوه بر تنوع و کیفیت بالای محصولات، قیمت مناسب ، گارانتی و… دارند. کارشناسان خبره و متخصصی دارند که می‌توانند خریداران را از مراحل اولیه تا خرید محصول راهنمایی کنند.

 

آیا خرید رادیاتور فولادی یک تصمیم عاقلانه است؟

خرید یک رادیاتور فولادی ممکن است یک تصمیم عاقلانه باشد به شرطی که قبل از خرید نیاز‌ها و شرایط خود را کاملا برسی کنید. اما با در نظر گرفتن مزایایی همچون کارایی و کیفیت بالا، مقاومت و طول عمر، قیمت مناسب و… خرید رادیاتور فولادی یک تصمیم عاقلانه به نظر می‌رسد.

رادیاتور فولادی چه مارکی بخریم؟

انتخاب مارک مناسب برای رادیاتور فولادی می‌تواند بستگی به محل مورد استفاده، سلیقه شما، نیاز‌های گرمایشی و همچنین بودجه مالی شما داشته باشد. در این رابطه، تعدادی از مارک‌های معتبر و محبوب در زمینه رادیاتورهای فولادی عبارتند از:

  • ایران رادیاتور
  • بوتان
  • لورچ
  • بارلی
  • ایساتیس
  • سپاهان

 

ظرفیت رادیاتورهای فولادی چقدر است؟

نکته ای که باید در مورد رادیاتورهای فولادی در نظر بگیرید، میزان ظرفیت این رادیاتورها است. ظرفیت رادیاتور فولادی باید با متراژ فضای مورد نظر شما همخوانی داشته باشد. به علاوه سایز و اندازه در میزان حرارت دهی و قیمت رادیاتور فولادی موثر است. این رادیاتور های فولادی می‌توانند تا  ۲۰۰۰ کیلوکالری بر ساعت گرما تولید کنند و محیط بیشتری را نسبت به رادیاتورهای پره ای گرم کند.

رادیاتورهای استیل چگونه تولید می‌شوند؟

فرآیند تولید رادیاتور فولادی معمولا به شکل زیر است:

  1. برش و فرم‌دهی: ورق‌های فولادی با استاندارد مورد نیاز (مانند ST12) برش داده و سپس پرس کاری و فرم‌دهی می‌شوند تا شکل نهایی رادیاتور ایجاد شود.
  2. جوشکاری: مرحله جوشکاری برای این است که قطعات رادیاتور به یکدیگر متصل شوند و ساختار پایدارتری داشته باشند.
  3. پوشش دهی برای مقاومت در برابر زنگ زدگی: معمولاً رادیاتورهای فولادی با رنگ اپوکسی یا ضدزنگ پوشانده می‌شوند تا از زنگ زدگی و سایر خسارات ناشی از رطوبت و حرارت محافظت شوند.
  4. کنترل کیفیت و تست آبندی: بعد از تولید، رادیاتورها تحت تست‌های کیفیتی مختلف قرار می‌گیرند تا متخصصان مطمئن شوند که هر قسمت از رادیاتور به درستی عمل می‌کند.
  5. رنگ‌آمیزی: در انتهای فرآیند، رادیاتورهای فولادی با رنگ‌های رایج مانند طوسی یا کرم الکترواستاتیک رنگ آمیزی می‌شوند، این انتخاب معمولاً بستگی به بازار، سلیقه خریداران و… دارد.

گاهی دیده می‌شود که رادیاتورها مشغول به کارند اما هوا گرم نمی‌شود، دلیل این پدیده چیست؟

 
  

این مشکل می‌تواند به دلایل مختلفی مانند نفوذ هوای سرد از ترک‌ها یا شکاف‌ها، عدم عایق‌کاری مناسب و یا نقص در نصب و راه‌اندازی رادیاتورها مربوط شود که باعث اتلاف گرما می‌شود. برای رفع این مشکل، می‌توانید اقداماتی از جمله افزودن عایق حرارتی به جداره‌ها، تعمیر ترک‌ها و شکاف‌ها، استفاده از رادیاتورها با کیفیت و نصب صحیح آنها، انجام تعمیرات و نگهداری منظم و…انجام دهید.

سخن آخر

گرما و وسایل گرمایشی از جمله رادیاتورها پدیده های مهمی هستند که نمی‌توان از آنها چشم پوشی کرد. رادیاتورهای فولادی که ما در این مقاله از وبسایت دماجت آنها را برسی نمودیم از جنس فلز قوی، ماندگار و با کیفیت تولید می‌شوند و از آنها برای انتقال گرمای تولیدی از سیستم گرمایشی به فضاهای داخلی استفاده می‌شود.این وسیله گرمایشی علاوه بر انتقال گرما، نقش زیبایی نیز در دکوراسیون داخلی ایفا می‌کنند و می‌توان آن‌ها را با سبک و طراحی داخلی فضاهای مختلف ست کرد. استفاده از رادیاتورهای فولادی با توجه به عمر طولانی، کارایی بالا و قابلیت تنظیم حرارت، از برترین انتخاب‌ها برای سیستم گرمایشی خانه‌ها و ساختمان‌ها به شمار می‌روند. این وسایل گرمایشی در زمستان نقش مهمی را در افزایش راحتی و آسایش ساکنان دارند. ما در این مقاله سعی نمودیم تا این وسیله کاربردی را خدمت شما عزیزان معرفی کنیم.

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *