کمپرسور کولر گازی | لیست قیمت کمپرسور پیستونی کولرگازی | خرید

کمپرسور کولرگازی چیست؟

به طور کلی، کمپرسور که به عنوان موتور کولر گازی نیز شناخته می‌شود، قلب اصلی یک کولر گازی است. وظیفه این قطعه ایجاد گردش گاز در مدار کولرگازی است. با آشنایی با این جزء اصلی کولر گازی، باید بدانید که کمپرسورها براساس نوع عملکرد و نوع گاز مصرفی به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شوند که در ادامه توضیح داده خواهند شد.

کمپرسور کولر گازی

خرید کمپرسور کولر گازی یا اسپلیت

در این مقاله به بررسی خرید اینترنتی کمپرسور کولر گازی یا اسپلیت از وبسایت دماجت می‌پردازیم. همچنین به معرفی کمپرسور، کاربردهای آن و انواع آن خواهیم پرداخت. خرید بهترین کمپرسور برای کولر گازی به شرایط آب و هوایی منطقه زندگی شما بستگی دارد. مدل اسکرال برای عملکرد بالا در نظر گرفته شده، اما مدل روتاری به دلیل کاربرد وسیع و کیفیت مناسب، بین مصرف‌کنندگان رایج‌تر است.

 

انواع کمپرسور براساس نوع کارکرد

به معرفی انواع کمپرسور می پردازیم:

مدل های پیستونی

یکی از انواع این محصولات، پیستونی است که از نظر عملکرد به سیلندر و پیستون خودرو شباهت دارد. عملکرد این نوع به این صورت است که با هر بار حرکت پیستون، مقدار معینی از گاز (مبرد) از محفظه آن به داخل سیلندر مکیده می‌شود و پس از تحت فشار قرار گرفتن، با فشار به سیستم هدایت می‌شود. اگر به دنبال یک کولر گازی پرقدرت هستید، انواع پیستونی انتخاب مناسبی است. این نوع محصول به ویژه در مناطق جنوبی و گرم کارایی بالایی دارد.

مدل های اسکرال

ویژگی شاخص این نوع محصول، وجود دو صفحه مارپیچ است؛ یکی ثابت و دیگری محرک. زمانی که گاز از دریچه ورودی به داخل محفظه وارد می‌شود، صفحه مارپیچ با چرخش 360 درجه‌ای، گاز را فشرده می‌کند. این نوع به دلیل بازده و عملکرد بالاتر نسبت به دیگر انواع آن، نمره بالاتری کسب کرده است. البته هزینه بیشتری نیز دارد. انواع اسکرال معمولاً در دستگاه‌های اسپلیت، تهویه مطبوع مرکزی و چیلرها استفاده می‌شوند و برای توان‌های بالای 24000 مناسب هستند. این نوع محصول مصرف کمتری نسبت به مدل پیستونی دارد.

مدل های روتاری (دوار)

در این نوع، عمل مکش و فشرده‌سازی مبرد با چرخش 360 درجه‌ای تیغه‌ها انجام می‌شود. زمانی که گاز از دریچه ورودی به آن وارد می‌شود، تیغه‌ها با سرعت بالا شروع به چرخش می‌کنند و گاز را با فشار به سوی لوله‌های خروجی هدایت می‌کنند. مزایای این نوع آن شامل مصرف برق و صدای کمتر نسبت به مدل اسکرال و راندمان و عملکرد بهتر نسبت به نوع پیستونی است. انواع روتاری معمولی (T1) برای مناطق آب و هوایی معتدل مناسب هستند، در حالی که برای مناطق گرمسیری باید از نوع T3 آنها با سیم‌پیچ قوی‌تر استفاده شود. نقطه ضعف این ها این است که گاز مکش ورودی به آن که دمای کمی دارد و در انواع پیستونی برای خنک‌سازی سیم پیچ استفاده می‌شود، در این ها از روی سیم پیچ عبور نمی‌کند و بنابراین سیم پیچ آن بوسیله گاز مبرد خنک نمی‌شود.

کمپرسور کولرگازی

انواع تست کیفیت کمپرسور کولر گازی

برای اطمینان از کیفیت محصولات، سه روش تست استاندارد وجود دارد:

  • تست سیم ‌پیچ
  • تست صدا
  • تست کارکرد با فشار

جلوگیری از آسیب رسیدن به محصول

برای جلوگیری از آسیب، توجه به نکات زیر ضروری است:

  1. طراحی و محاسبات سیستم‌های برودتی باید توسط افراد متخصص انجام شود.
  2. در صورت بروز مشکل، فوراً با متخصصین تماس گرفته شود.
  3. استفاده از قطعات مکانیکی و برقی باکیفیت و اصلی.
  4. نصب صحیح و دقیق تمام قطعات مورد نیاز در مدارهای برودتی.

قیمت کمپرسور کولر گازی

قیمت کمپرسور کولر گازی، برای ظرفیت هوادهی 9000 تا 24000، در مرجع تخصصی دماجت، بین 4 میلیون تومان تا 10 میلیون تومان است. بازه ی قیمت کمپرسور کولرگازی همواره در حال تغییر است. پیشنهاد می شود، قبل از اقدام به خرید کمپرسور کولر گازی حتما با کارشناسان دماجت تماس حاصل کنید.

 

سخن آخر

برای دریافت اطلاعات بیش تر درمورد خرید کمپرسور کولر گازی و استعلام قیمت کمپرسور کولرگازی می توانید با کارشناسان دماجت تماس حاصل کنید. مشاوران مرجع تخصصی دماجت لیست قیمت روزانه کمپرسور کولر گازی را در اختیار شما خواهند گذاشت، تا با آگاهی بیش تری نسبت به خرید کمپرسور کولرگازی اقدام کنید.

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *